فراخ ثرى شيفس وناجتس 2015
عاوزين طعمه فقط
وبعدين ندخلها الفريزر حتي تتجمد وبعدين نقطعها زي كده

وناخد كل مثلث علي الدقيق ثم البيض ثم عيش التوست

ملحوظة لازم نفرم التوست خشن زي كده

وبعدين ندخله التلاجة نصف ساعة ليتماسك

وبعدين نقليه علي نار هادية حتي يصبح لونه ذهبي زي كده شوفوا جميل ازاي وكمان مقرمش جدا

انا قدمته مع مكرونة وسلطة خضراء بصوا كده

وكمان عملت منه اشكال تانية بس ببقسماط زي كده وديه بقي اصابع دجاج بس حارة ومشطشطة
نصف كيلو فراخ بانيه+حبة بطاطس صغيرة مسلوقة ومهروسة +ليمونة كبيرة+ملح وفلفل+فص توم مبشور كبير+معلق كبيرة نشا
+توست مفروم خشن+بيض +بقسماط+دقيق
الطريقة
نفرم الفراخ نص فرم يعني ما نطحنوش جدا ونضع والتوم المبشور نفرمه معاها علشان ما يبقاش حتت
عاوزين طعمه فقط
وبعد ما نفرمها نضع عليها النشا وكمان نهرس البطاطس كويس جدا ونحطها علي الفراخ المفرومة
وعصير الليمون معلقة صغيرة مسح ملح وربع معلقة صغيرة فلفل
ونخلط المكونات كويس باليد ونيجي بقه للطريقة
هاتي صينية مدورة 30سم ونفرش فيها كيس بلاستيك وهاتي طبق ماء ونفرد الفراخ كويس ونبلل ايدينا بالماء
وبعدين ندخلها الفريزر حتي تتجمد وبعدين نقطعها زي كده

وناخد كل مثلث علي الدقيق ثم البيض ثم عيش التوست

ملحوظة لازم نفرم التوست خشن زي كده

وبعدين ندخله التلاجة نصف ساعة ليتماسك

وبعدين نقليه علي نار هادية حتي يصبح لونه ذهبي زي كده شوفوا جميل ازاي وكمان مقرمش جدا

انا قدمته مع مكرونة وسلطة خضراء بصوا كده

وكمان عملت منه اشكال تانية بس ببقسماط زي كده وديه بقي اصابع دجاج بس حارة ومشطشطة
وحطيت عليه صوص شطه وفلفل رومى قطع زى كده
0 التعليقات:
إرسال تعليق