فراخ ثرى شيفس وناجتس 2015

فراخ ثرى شيفس وناجتس 2015

نصف كيلو فراخ بانيه+حبة بطاطس صغيرة مسلوقة ومهروسة +ليمونة كبيرة+ملح وفلفل+فص توم مبشور كبير+معلق كبيرة نشا


+توست مفروم خشن+بيض +بقسماط+دقيق






الطريقة





نفرم الفراخ نص فرم يعني ما نطحنوش جدا ونضع والتوم المبشور نفرمه معاها علشان ما يبقاش حتت


عاوزين طعمه فقط





من مطبخ فريدة فراخ ثرى شيفس وناجتس بطريقتى


وبعد ما نفرمها نضع عليها النشا وكمان نهرس البطاطس كويس جدا ونحطها علي الفراخ المفرومة






وعصير الليمون معلقة صغيرة مسح ملح وربع معلقة صغيرة فلفل





ونخلط المكونات كويس باليد ونيجي بقه للطريقة





هاتي صينية مدورة 30سم ونفرش فيها كيس بلاستيك وهاتي طبق ماء ونفرد الفراخ كويس ونبلل ايدينا بالماء


ونساويها زي كده

من مطبخ فريدة فراخ ثرى شيفس وناجتس بطريقتى






من مطبخ فريدة فراخ ثرى شيفس وناجتس بطريقتى


وبعدين ندخلها الفريزر حتي تتجمد وبعدين نقطعها زي كده

من مطبخ فريدة فراخ ثرى شيفس وناجتس بطريقتى
وناخد كل مثلث علي الدقيق ثم البيض ثم عيش التوست
من مطبخ فريدة فراخ ثرى شيفس وناجتس بطريقتى
ملحوظة لازم نفرم التوست خشن زي كده
من مطبخ فريدة فراخ ثرى شيفس وناجتس بطريقتى
وبعدين ندخله التلاجة نصف ساعة ليتماسك
من مطبخ فريدة فراخ ثرى شيفس وناجتس بطريقتى
وبعدين نقليه علي نار هادية حتي يصبح لونه ذهبي زي كده شوفوا جميل ازاي وكمان مقرمش جدا
من مطبخ فريدة فراخ ثرى شيفس وناجتس بطريقتى
انا قدمته مع مكرونة وسلطة خضراء بصوا كده
من مطبخ فريدة فراخ ثرى شيفس وناجتس بطريقتى
وكمان عملت منه اشكال تانية بس ببقسماط زي كده وديه بقي اصابع دجاج بس حارة ومشطشطة






وحطيت عليه صوص شطه وفلفل رومى قطع زى كده


من مطبخ فريدة فراخ ثرى شيفس وناجتس بطريقتى

نفس الطريقة بس قطعتها اصابع وحطيت عليها شطة
من مطبخ فريدة فراخ ثرى شيفس وناجتس بطريقتى
وعملت منها ناجتس وده شكلهم بعد التحمير وقدمتهم مع كاتشاب






من مطبخ فريدة فراخ ثرى شيفس وناجتس بطريقتى





من مطبخ فريدة فراخ ثرى شيفس وناجتس بطريقتى


0 التعليقات:

إرسال تعليق

thepart2

thepart2